Kostvejledning

Kostvejledning ved Line Topholm

Kostvejledning Ved Kostvejleder og fysioterapeut Line Topholm

Ønsker du at: – gøre noget godt for dig selv, ved at omlægge til en sund livsstil – få mere velvære, energi og overskud i hverdagen – få styr på din sukkertrang – få styr på din vægt – holde fast i den vaneændring du er gået i gang med (kostændring) – eller andre grunde til at gøre noget ved din kost og sundhed.

Så er det mig du skal have fat i. 

Hvad kan jeg tilbyde: Vejledning til dig eller din familie i at sammensætte din/jeres kost efter den sidste nye forskning inden for kost og sundhed. Alt sammen baseret på helt almindelig basis mad, hvor der også er plads til fx lidt vin, dessert og chokolade.

Jeg arbejder ud fra at holde blodsukkeret stabilt over hele dagen, samt sikre at kroppen

får tilført de vitaminer, mineraler og olier, der er vigtige, for at den har det optimalt. Dette er ikke et Quickfix eller lyn kur, men en livsstilsændring baseret på nyeste forskning fra lægevidenskaben i forhold til hvad der er godt for din krop og dit hoved.

Da det er videnskabeligt bevist at omlægning af livsstil og kost kræver en stor vane ændring, anbefaler jeg en til flere op følgende samtaler. Her finder vi ud af hvad der er DIN motivation, og hvad der skal til for at du kan få det til at fungere i hverdagen. Jeg vil støtte og vejlede dig i at fastholde motivationen, samt afklare spørgsmål og tilrette udfordringer i forbindelse med kosten.

 

Book en tid her på klinikken eller ring 20602400 telefon besked kan indtales så ringes der tilbage.

Jeg tilbyder: 

Opstarts samtale – her finder vi DIN motivation til en ny livsstil

-gennemgår kostprincipperne så du selv kan sammensætte din mad

– du får udleveret en madplan og opskrifter til en uge Desuden er der mulighed for at blive vejet og få lavet en kropsanalyse, der bl.a. fortæller fordelingen af fedt/muskelmasse på din krop.

Pris 650kr.

 

Op følgende samtaler -her arbejder vi med at fastholde din motivation, praktiske ting i forhold til kost principperne og hverdagen

Mulighed for vejning og kropsanalyse.

Pris 475kr.

Klippekort med 3 op følgende samtaler 1200kr. (normal 1425kr.)

 

Vejning og kropsanalyse Vejning og kropsanalyse, samt gennemgang af kropsanalysen.

Pris 50kr.

Klippekort med 5 klip 200kr.

 

Intro oplæg Bliver afholdt på klinikken – hold øje med opslag.

Her fortæller jeg lidt om hvordan jeg arbejder, hvorfor jeg vægter personlig støtte højt, samt kostprincipperne.

Endvidere mulighed for at blive vejet og få en kropsanalyse.

50kr. pr person. Tilmelding nødvendig.

 

Ven-veninde hygge 4-8 personer.

Gennemgang af overordnede kostplan, som i får med hjem. Jeg giver vejledning til små, men gode ændringer i jeres kost, så I stille og roligt kan få indført sunde alternativer i jeres hverdag.

Der bliver tid til at stille spørgsmål og få svar på det der måtte komme. Der serveres the, kaffe og lidt godt til ganen.

Kontakt klinikken for at aftale tidspunkt.

Pris 150kr. pr person.

Hold – Sammen er vi stærkere Gruppe forløb, mødes en gang om ugen. Erfarings udveksle, foredrag om sund mad/sunde kostvaner, udfordringer etc. vejning og kropsanalyse,