NYHED – jordemoder + kostvejledning

Jordemoder Louise Holm Nørby – er ny på klinikken

Jeg er uddannet jordemoder i 2005 og har siden da arbejdet på flere forskellige afdelinger, store som små. Jeg har været med til rigtig mange fantastiske fødsler, varetaget en lang række konsultationer, givet ammehjælp i mange sene nattetimer, besvaret spørgsmål om alt tænkeligt vedrørende mor, far og baby. Jeg føler mig heldig, at få lov at se kvinder og mænd blive til mødre og fædre, DET vil jeg altid være vild med. Selv er jeg mor til tre skønne drenge Alfred, Holger og Johannes. Hver med deres egen smukke historie og helt særlige personlighed. 

I min private praksis har kvinder og familier muligheden for at vælge en række behandlinger samt konsultationer som ’omfavner’ fertilitet, graviditet og barsel. Der er rum til dine beslutninger og frihed til at vælge. Jeg prioriterer altid, at have rigtig god tid til det, som er relevant for dig lige nu og arbejder ud fra dine ønsker omkring vejledning og behandling.

Du kan supplere tilbuddet fra det offentlige med én eller flere konsultationer hos mig. – Eller, du kan vælge mig som din helt egen jordemoder hele graviditeten og barslen. -Måske er jeg endda heldig at følge dig fra før graviditeten. Uanset hvad du ønsker, så vil du altid få rigtig god tid til både undersøgelser, behandlinger og til at få dine spørgsmål besvaret.

Book en tid her på klinikken eller ring 20602400 telefon besked kan indtales så ringes der tilbage.

 

 

Kostvejledning Ved Kostvejleder og fysioterapeut Line Topholm

Ønsker du at: – gøre noget godt for dig selv, ved at omlægge til en sund livsstil – få mere velvære, energi og overskud i hverdagen – få styr på din sukkertrang – få styr på din vægt – holde fast i den vaneændring du er gået i gang med (kostændring) – eller andre grunde til at gøre noget ved din kost og sundhed.

Så er det mig du skal have fat i. 

Hvad kan jeg tilbyde: Vejledning til dig eller din familie i at sammensætte din/jeres kost efter den sidste nye forskning inden for kost og sundhed. Alt sammen baseret på helt almindelig basis mad, hvor der også er plads til fx lidt vin, dessert og chokolade.

Jeg arbejder ud fra at holde blodsukkeret stabilt over hele dagen, samt sikre at kroppen

får tilført de vitaminer, mineraler og olier, der er vigtige, for at den har det optimalt. Dette er ikke et Quickfix eller lyn kur, men en livsstilsændring baseret på nyeste forskning fra lægevidenskaben i forhold til hvad der er godt for din krop og dit hoved.

Da det er videnskabeligt bevist at omlægning af livsstil og kost kræver en stor vane ændring, anbefaler jeg en til flere op følgende samtaler. Her finder vi ud af hvad der er DIN motivation, og hvad der skal til for at du kan få det til at fungere i hverdagen. Jeg vil støtte og vejlede dig i at fastholde motivationen, samt afklare spørgsmål og tilrette dfordringer i forbindelse med kosten. 

Book en tid her på klinikken eller ring 20602400 telefon besked kan indtales så ringes der tilbage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.