Nyhed – Yoga

Nu kan klinikken igen tilbyde yoga.

Holdoversigt :

Første gang torsdag den 14.09.17

Torsdag kl. 19.00-20.30: Hatha yoga med fokus på ryg og lænd.

Priser

Prøvetime: kan købes en gang – 75,-

115,- pr. gang

Klippekort til 10 gange: 850,-

Ring til receptionen på 20 60 24 00 eller skriv en mail for tilmelding.

Hatha Yoga

I Hatha yoga arbejder vi med de fysiske yogastillinger (asanas) i et roligt tempo og i kombination med åndedrætsøvelser. Ud over at give dig styrke, stabilitet og smidighed i kroppen giver arbejdet med de fysiske yogastillinger dig også et mentalt velvære. Den beviste brug af et dybt og roligt åndedræt hjælper dig til at komme dybere ind i stillingerne og bringer ro i sindet. Yogaen bringer balance i både krop og sind.

Vi arbejder med alignment, dvs. med kroppens rette linjer for at finde ind til en god kropsholdning og en hensigtsmæssig måde at bevæge kroppen på. Du vil møde både styrkende og smidiggørende stillinger, og vi kommer rundt om hele kroppen. I yogatimerne kombinerer jeg enkeltstående yogastillinger med stillinger bundet sammen i sekvenser, der udføres i et tempo hvor du har tid til at være i stillingerne og mærke deres virkning. Der vil være både stående, siddende og liggende stillinger. For at give dig det fulde udbytte af de fysiske øvelser afsluttes hver yogatime med en afspænding.

Du bliver instrueret grundigt i yogastillingerne, og i nogle stillinger anvender vi redskaber i form af blokke og bælter. Det betyder, at stillingerne kan tilpasses netop din krop med de skavanker, du måtte have med dig.

Min baggrund

Jeg har en to-årig yogalæreruddannelse fra MISA Yoga Skole, som ud over en grundig praktisk indføring i de fysiske yogastillinger også omfatter yogateori samt anatomi og fysiologi. Jeg har dyrket yoga siden 2010, og for mig er yogaen en kilde til ro, energi, styrke og nærvær. Gennem min undervisning vil jeg gerne give yogaens skønne virkning videre til andre.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.